WELKOM
by Schoon -Ridderker

Schoon- Ridderkerk is uniek in zijn werk

 IMPRESSIE

AANBOD

ASSORTIMENT

CONTACT

VACATURES

PRIJZEN

Aanbod

Wist u dat een schone omgeving een positieve invloed heeft op de resultaten die binnen elke organisatie behaald dienen te worden?

Naast het schoonmaken van uw interieur nemen wij een deel van uw externe zorgen uit handen en zorgen we ervoor dat u een perfect visite kaartje bent voor uw omgeving.

Onze kracht, hetgeen ons bijzonder en uniek maakt in de schoonmaakwereld, is dat wij niet alleen kijken naar de omgeving en het pand maar ook zorg dragen voor u. Wij zorgen ervoor dat uw kleding op orde en schoon is, dat uw schoenen gepoetst zijn en u in een schone auto de weg op gaat. Heeft u bloemen of een cadeau nodig omdat uw relatie iets te vieren heeft? Ook dat kunt u aan ons overlaten. Zodat u zich kunt richten op de voor u belangrijke zaken.  

Schone schoenen, auto en pak allemaal geregeld onder één dak

Schoonmaakbedrijf Schoon-Ridderkerk bied exclusieve dienstverlening gecombineerd met persoonlijke aandacht, duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord werken onder een dak. Een partner die uw schoonmaakprocessen beheerst, zonder hoge kosten en veel aansturing vanuit uw bedrijf. 


Zie ons assortiment voor een uitgebreide beschrijving van ons aanbod 


 


 


 

 

 

 
 
 
Opbellen
E-mail