WELKOM
by Schoon -Ridderker

Schoon-Ridderkerk is sterk in het werk 

 IMPRESSIE

AANBOD

 ASSORTIMENT

CONTACT

VACATURES

PRIJZEN

Schoon-Ridderkerk 

U zoekt een schoonmaakbedrijf dat uitblinkt, gespecialiseerd is in resultaatgericht werken, klantgerichtheid en maatwerk. Een bedrijf dat meedenkt, initiatief neemt, doelen stelt, strategisch plant en uitvoert zonder dat u er omkijk naar heeft. Een schoonmaakbedrijf dat zich niet alleen bekommerd om het uiterlijk van uw bedrijf maar ook zorgt dat u netjes de deur uitgaat en in een schone auto stapt. 

Ons schoonmaakbedrijf Schoon-Ridderkerk staat garant voor een goede en betrouwbare werkrelatie met haar klanten, heeft kennis van zaken in theorie en in de uitvoer. 

Gun uzelf rust en regel uw schoonmaakwerk snel en eenvoudig bij Schoon-Ridderkerk. Zo kunt u en uw medewerkers zich volledig richten op zaken die voor u en uw bedrijf prioriteit hebben.  

De uitvoer van ons werk vind voornamelijk plaats in Ridderkerk en de omliggende gemeentes. 

Flexibele inzet

Bij daadkrachtig schoonmaken gaat het om het flexibel inrichten van de werkzaamheden om zo aan de gestelde hygiëne eisen te voldoen en u als klant keer op keer weer te verassen met een frisse, schone en hygiënische werkplek. Het maken van werkschema's is maatwerk.

Maatwerk

Maatwerk betekent dat wij flexibel zijn in de uren en werkzaamheden. Het maken van werkschema’s voor de medewerkers van Schoon-Ridderkerk is en blijft een dynamisch proces. Het kan bijvoorbeeld gebeuren dat er veranderingen zijn opgetreden in het vastgoed object of dat er in de winter aanvullende werkzaamheden verricht dienen te worden. Bij deze dynamiek hoort ook het herhaaldelijk meten van de door ons geleverde kwaliteit en de terugkoppeling van deze aan onze opdrachtgever.  

Kwaliteit

De basis van Schoon-Ridderkerk  is gebaseerd op de afweging wat, wanneer, hoe en door wie er op de werkvloer wordt schoongemaakt. 

Hier besteden wij veel zorg aan. Onze medewerkers worden naast opgeleid ook begeleid bij hun werkzaamheden zodat er naast het leveren van optimale resultaten de kwaliteit op zeer hoog niveau gewaarborgd blijft.

Eco

Een positieve bijdrage leveren aan het milieu zien wij als een kans. Waar mogelijk maken gebruik van producten die voorzien zijn van een ecolabel. Zo denken we aan de toekomst van onze kinderen en leveren we een positieve bijdrage aan het milieu. 

U bent verzekerd van een stralend resultaat en een duurzaam schone, prettige omgeving.

Maatschappelijk betrokken

Maatschappelijke betrokkenheid zit in de aard van ons team.  Wij zijn op de hoogte van hetgeen in de wereld speelt en wat nodig is op het gebied van schoonmaakwerk. Dagelijks spelen we in op de wensen van onze klanten en onze medewerkers. We staan open voor vernieuwing en stellen duurzaamheid in hoog vaandel.  Schoon-Ridderkerk respecteert de medemens en denkt in haar werk aan het milieu. 
 


 

We respecteren de medemens en denken aan het milieu

 


 

 

 


 


 

 
 
 
Opbellen
E-mail