WELKOM
by Schoon -Ridderker

Schoon-Ridderkerk is dé partner op uw werk

 IMPRESSIE

AANBOD

MENUKAART

CONTACT

VACATURES

PRIJZEN

 Assortiment

Daadkrachtig schoonmaken gaat gepaard met flexibele inzet van al onze medewerkers. De medewerkers van Schoon-Ridderkerk passen hun werkzaamheden aan op uw situatie en locatie. 

Onze kracht, hetgeen ons bijzonder en uniek maakt in de schoonmaakwereld, is dat wij niet alleen kijken naar de omgeving en het pand maar ook zorgdragen voor u.

Daar waar veel van onze collega-bedrijven stoppen gaan wij verder. 

Uniek bij Schoon-Ridderkerk is dat wij naast interieurverzorging ervoor zorgen dat u en uw medewerkers de weg op gaan in een schone auto. Daarnaast zorgen wij dat uw mantelpakje of maatpak gestoomd voor uw klaarligt en uw schoenen gepoetst zijn zodat u onbezorgd de deur uit kunt gaan. 

 

Schoon-Ridderkerk doet wat echt werkt

In de praktijk is gebleken dat communicatie een zeer belangrijk aspect is in het werk. Daarom hebben wij gekozen voor eén professioneel centraal aanspreekpunt die u kunt benaderen voor al uw vragen en opmerkingen. Ook uw ideeën zijn bij ons welkom.   

Wij bieden u een groot aantal diensten aan, waarbij vakmanschap geleverd wordt voor een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.  Staat de gewenste dienst er niet bij, vraag het en wij zullen ons uiterste best doen om het op een professionele manier op te lossen. Ons grote netwerk is ons succes.

 

Interieur

Wij laten uw vastgoed objecten (kantoor, fitnessruimte, hotelkamers, publieke ruimtes, vakantiewoningen) zo achter als ze horen te zijn: schoon en fris. Een fijne plek en een toonbaar visitekaartje voor uw organisatie.


Sanitair


Sanitair wordt vaak niet gereinigd zoals het zou moeten. Ons advies is om zeker in openbare ruimtes het sanitair twee keer daags te reinigen. Voor vuile ruimtes adviseren we eenmalig of periodiek een dieptereiniging. 


Trappenhuizen, portieken, galerijen


Voor woningbouwverenigingen huisbazen en
Vereniging van Eigenaren leveren wij trappenhuizen portieken en galerijen schoon af. 


Ramen Wassen 


Schone ramen zijn niet alleen een visitekaartje voor uw organisatie maar zorgen ook voor daglicht in kantoren. Daglicht zorgt voor betere werkprestaties en tevreden medewerkers. Schoon-Ridderkerk maakt uw ramen schoon tot in perfectie. 


Dieptereiniging


Dieptereiniging is een schoonmaakmethode die verder gaat dat het reguliere schoonmaakwerk. Een aanvulling op de dagelijkse en periodieke reiniging van keukens en/of sanitair.


Tapijt- en meubelreiniging


Schone meubels en een schoon tapijt zijn een investering in het behoud van de uitstraling en kwaliteit van uw bedrijfspand.  Onze dienst bestaat uit een krachtige en grondige reiniging van gestoffeerde meubelen, tapijten en karpetten waarbij de vorm van de objecten optimaal behouden blijf. Door onze speciale methodiek hanteren wij een zeer korte droogtijd en een langdurige frisheid. 


BinnenzonweringLuxaflex, lamellen, gordijnen raken na enkele tijd vervuild door stof en aanraking. Het schoonmaken van deze is een karwei die wij graag uit uw handen nemen. De zonwering wordt door op op een speciale wijze schoongemaakt, en gedroogd. 


Auto wassen

Uw auto is uw visite kaartje. Wij zorgen ervoor dat uw auto gewassen wordt van binnen, van buiten of als u dat wenst allebei. Wij staan graag voor u klaar. 


Stoom- was- en strijk service


Naast het wassen, drogen en strijken van uw bedrijfslinnen als hand- vaat- en theedoeken zorgen wij ervoor dat u op uw werk altijd een schoon en fris maatpak in uw handbereik hebt. Wij werken met een stoomservice waardoor we de mogelijkheid hebben om uw maatpak of bedrijfskleding op kantoor op te halen en weer schoon en fris af te leveren. Bij het laten stomen van uw maatpak, worden naar wens tevens uw schoenen gepoetst. 


Bloemen en cadeau service


Geen tijd om een attentie voor uw relaties of partner te halen? Wij helpen u graag. 
Met zorg zoeken wij een geschikt cadeau of bloementje  uit binnen de door u gekozen prijsklasse. 


Sneeuw- 
en ijs verwijderenSneeuw en ijs voor de deur van uw bedrijf  en op de parkeerplaatsen vormen een gevaarlijke situatie voor uw collega's en bezoekers. Sneeuw levert pret op maar levert ook het risico op uitglijden en lichamelijk letsel. Schoon-Ridderkerk denkt met u mee en vind een geschikte oplossing.  Te denken valt aan het leveren van strooizout tot een een veilige ingang en parkeerplaats de hele winter door: Sneeuw en ijsvrij op uw werk wordt geregeld door Schoon-Ridderkerk


Bouwoplevering


Het vastgoed object wordt van binnen helemaal schoon gemaakt. Naar wens wordt het omliggende terrein ontruimd en gereinigd. Na een renovatie of een verbouwing ligt vaak nog overal bouwstof. Herkent u het dat u ergens tegen aan bent gelopen en er een witte plek op uw jasje achter is gebleven? Wij voorkomen dat u, uw medewerkers en gasten bouwstof als souvenir meenemen naar huis of hun volgende bezoek. 


Straatvuil verwijdering 


Vuil rondom uw bedrijf vormt een bron van ergernis.
Schoon-Ridderkerk help u graag om van het vuil rondom uw bedrijfspand af te komen.  Wij werken snel, vakkundig met als resultaat een schone, toonbare en aantrekkelijke omgeving rondom uw bedrijf. 

Vloer herstel en onderhoud

Voor representativiteit en behoud is reiniging en onderhoud van de vloer noodzakelijk. Vakkundig zorgen wij ervoor dat uw vloer hersteld wordt en onderhouden blijft. 
 
 
Opbellen
E-mail